LİG TV İZLE

KANAL 1 Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketKANAL 2 Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

22 Mayıs 2009 Cuma

Boykota ara!

Boykota ara!

Eskişehirspor'da idman boykotu sona erdi. Bu arada Eskişehirspor Menajeri Kerem Atılmaz, oyuncular adına bir basın açıklamasını yaptı.

Atılmaz, futbolcuların, yönetimin şimdiye kadar verdiği vaatleri yerine getirmediği için antrenmana çıkmadıklarını söyledi. Tesislerde Eskişehirspor futbolcularının hazırladığı basın bültenini okuyan Atılmaz, sezonun bitmesine iki hafta kaldığını belirterek, futbolcuların amacının kalan iki maçı da kazanmak olduğunu kaydetti.

Atılmaz'ın okuduğu metne göre kendileri için önceliğin takımın ligde kalması olduğunu ifade eden futbolcular, basın bülteninde, ''Biz futbolcular olarak olağanüstü desteğiyle herkesi kıskandıran taraftarımızın, son iki haftada bize olan desteğini sürdüreceğine inanıyoruz. Bize düşen, sahada Eskişehirspor formasına yakışan mücadeleyi gösterip sezonu en iyi yerde bitirmektir'' dediler.

Atılmaz, dünkü antrenmana ''sadece alacakların ödenmemesi'' nedeniyle futbolcuların çıkmadığı yönündeki yorumlara üzüldüklerini ifade ederek, ''Futbolcular, yönetimin şimdiye kadar verdiği vaatleri yerine getirmediği için antrenmana çıkmadı'' dedi.

Basın toplantısının ardından futbolcular, teknik direktör Rıza Çalımbay ile Trabzonspor maçı hazırlığı için antrenman yaptı.

Bu arada antrenmana çıkan Youla, görüntü alan basın mensuplarına, ''Para yok, idman yok'' diyerek espri yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SohbeT