LİG TV İZLE

KANAL 1 Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketKANAL 2 Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

15 Mayıs 2009 Cuma

liverpool

Liverpool devam dedi

Premier Lig'de şampiyonluk için son şanslarını kullanan Liverpool, West Ham engelini 3-0'la geçerek ManU'yu takibini sürdürdü. Önemli maçlarda sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Gerrard, maçın yıldızı oldu. Kırmızılılar'ın iki golü kaptandan gelirken, Babel de takımının son golüne imza attı. Bu sonucun ardında Liverpool, maç fazlasıyla liderliğğe yükseldi. ManU iki maç eksiğiyle Liverpool'la aynı puanda 2. sırada.

İlk finalist Karşıyaka

İlk finalist Karşıyaka

Bank Asya Play-Off yarı final maçında Karşıyaka Boluspor'u penaltı atışları neticesinde 3-2 yenerek ilk finalist oldu.

Ankara Yeni Kent Asaş Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 90 dakikalık bölümünde her iki ekipte kontrollü bir oyun sergilerken, Karşıyaka daha istekli görünen taraftı.

Normal sürede gol sesi çıkmayınca uzatmalara giden mücadelede 90 dakikalık bölümde olduğu gibi her iki ekip de kontrollü oyununu devam ettirirken, oyunun temposu da giderek düştü.
Uzatmaların ikinci yarısında 116. dakikada İzmir temsilcisi Timuçin ile girdiği net gol pozisyonundan faydalanamadı ve karşılaşma penaltılara gitti.

Penaltı atışlarında kaleciler ön plana çıkarken bir dönem Galatasaray forması da giyen Kerem yaptığı kurtarışlarla Karşıyaka'nın finale yükselmesinde büyük pay sahibi oldu.
Boluspor'da Tayfun, Sertan ve Mustafa, penaltı atışlarını gole çeviremezken, Mehmet ve Mustafa'nın atışları ise golle sonuçlandı.
Karşıyaka'da ise Cihan ile Önder'in penaltı atışlarını kaleci Atacan kurtarırken, Fuat, Kıvanç ve Timuçin atışları gole çevirdi.
BOLUSPOR: 2 - KARŞIYAKA: 3

Stat: Yenikent ASAŞ
Hakemler: Deniz Çoban, Mustafa İspiroğlu, Orkun Aktaş

Boluspor: Atacan, Erdem, Gökhan Caba, Cem, Gökhan Çalışal, Mustafa, Tayfun, Ömer, İlhan (Dk. 63 Edim), Bilal (Dk. 118 Mehmet), Uğur (Dk. 87 Sertan)
Teknik Direktör: Serhat Güller

Karşıyaka: Kerem , Ahmet , Aydın , Fuat , Burak , Zafer (Dk. 74 Timuçin ), Cihan , Kıvanç , Taha , Ferhat (Dk. 119 Önder), Eser (Dk. 105 Yunus)
Teknik Direktör: Reha Kapsal
Sarı kartlar: Dk. 33 Aydın (Karşıyaka), Dk. 33 Cem, Dk. 35 Gökhan Caba, Dk. 69 Erdem (Boluspor) Penaltılar: Mehmet, Mustafa (Boluspor), Fuat, Kıvanç, Timuçin (Karşıyaka)

Demirören'den GATA'ya ziyaret

Demirören'den GATA'ya ziyaret

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TSK Sağlık ve GATA Komutanı Korgeneral Hasan Memişoğlu'nu, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ndeki makamında ziyaret etti.Kulübün resmi internet sitesinde yer alan habere göre, ziyarette Demirören'e, kulüp genel sekreteri Kenan Öner, basketbol şubesinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Şeref Yalçın ile Ankara temsilcisi ve protokol sorumlusu Murat Çelik eşlik etti.

Yıldırım Demirören, Korgeneral Hasan Memişoğlu'na Beşiktaş forması hediye ederken, Memişoğlu da Demirören'e plaket takdim etti.

Daha sonra GATA'da düzenlenen 'Gülhaneli Kartallar' paneline katılan Demirören, burada öğrencilerin sorularını yanıtladı.

SohbeT