LİG TV İZLE

KANAL 1 Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketKANAL 2 Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

22 Mayıs 2009 Cuma

Barca duvara çarptı

Barca duvara çarptı

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı Barcelona-Chelsea maçıyla başladı. Kupanın en büyük favorisi olarak gösterilen Barcelona, Chelsea savunmasını aşamadı ve İngiliz ekibi, üstüste ikinci finali için avantajlı bir skorla evine döndü.

Nou Camp'taki ilk maçta ev sahibi Barcelona, çok pas yapan orta sahasını bir türlü kullanamadı. Hiddink'in öğrencileri, çok koşan Obi Mikel ve Essien ile Iniesta-Xavi ikilisini bozmayı başardı. Messi'yi de planladığı gibi Bosingwa ile çok iyi durduran Hiddink, önemli bir tehlike yaşamadan maçı tamamladı. İlk yarının en önemli pozisyonunu ise Alves'in hatasında Drogba yakaladı. Brezilyalı'nın geri pasını takip eden Drogba sert bir şut attı, Valdes çeldi, Fildişili oyuncu önünde kalan topla bu kez Valdes'i çalımlamayı düşündü ancak yine başarılı olamadı. İlk yarı akıllarda kalan bu pozisyonla 0-0 sona erdi.
MARQUEZ SEDYEYLE TERKETTİ
İkinci yarı ise Barca için oldukça şanssız başladı. Henry, Alves ve Marquez ardı ardına sakatlanırken, Meksikalı Marquez sedyeyle sahayı terketti. Dizinden sakatlanan tecrübeli ismin durumunun ciddi olduğu belirtilirken, Henry ve Alves tedavilerinin ardından sahaya döndü. İkinci yarının en büyük fırsatını ise Etoo yarattı. Orta sahadan aldığı topla Terry ve Alex'e çok şık çalımlar atan Kamerunlu, karşısında Cech'i buldu. Bu pozisyondan ardından iki takım da fırsat bulamazken, mücadele 0-0 sona erdi.
HERŞEY STAMFORD BRIDGE'E KALDI
Rövanş önümüzdeki hafta Stamford Bridge'te oynanacak. Geçen yılın finalisti Chelsea, Roma'daki final için önemli bir avantaj yakalarken, Londra ekibini Devler Ligi'nde evinde yenen son takım Barcelona. Katalan ekibi, 2006'da rakibini 2-1 mağlup etmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SohbeT