LİG TV İZLE

KANAL 1 Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketKANAL 2 Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

16 Mayıs 2009 Cumartesi

BOŞ

LİDER GRUP

Hoffenheim v Bayern Munich Maçı İzle

Hoffenheim v Bayern Munich Maçı İzle

16:30Avrupa kupalarında bu sezon istediğini elde edemeyen Bayern Munich lig yarışında da şampiyonluğun en iddialı ekiplerinden Hoffenheim deplasmanından da galibiyetle çıkmak isteyen Bayern Munich’ de sıkıntılı bir maç bekliyorum. Ev sahibi sahasında etkili son 2 karşılaşmasını da kazandı, stresli olan taraf karşısında rahat tavırlarıyla liderlik yarışındaki rakiplerini ters getirebilirler.

Beşiktaş - Fenerbahçe maçını canlı izle

Beşiktaş şampiyonluk yolunda kötü gidişini bir türlü durduramayan fenerbahçeyi evinde mağlup edicektir.

Gaziantepspor - Sivasspor maçını canlı izle

Gaziantepspor - Sivasspor maçını canlı izle

Şampiyonluk yolundaki sivas antep engelide aşacaktır.Link-1Gaziantepspor - Sivasspor Maçını izlemek için buraya tıklayınız.Link-2Gaziantepspor - Sivasspor Maçını izlemek için buraya tıklayın

justin tv bu hafta

19:00
Ankaraspor - Beşiktaş
Bursaspor - Konyaspor
Eskişehirspor - Antalyaspor
Fenerbahçe - Denizlispor
Galatasaray - Ankaragücü
Gençlerbirliği - Hacettepe
Kocaelispor - Trabzonspor
Sivasspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor
10 Mayıs Pazar
19:00
Kayserispor - Gaziantepspor

Schuster G.Saray'a gelecek mi?

Galatasaray, Ankaragücü galibiyetiyle moral bulurken, gelecek sezonun çalışmalarını da hızlandırdı. Yönetimin bu kez önce teknik direktörü belirleyeceği, transferi de teknik direktörün isteğine göre yürüteceği öğrenildi.

Sezonun bitiminde Teknik Direktör Bülent Korkmaz'la yolları ayırmayı planlayan yönetimin, Real Madrid'in eski hocası Schuster'le yaptığı görüşmelerden de sonuç alamadığı ortaya çıktı.

Alman teknik adamın hem kendisi için yüksek ücret istediği, hem de geniş bir transfer bütcesi oluşturulmasını talep ettiği öğrenildi.

Bu arada Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın Ankaragücü maçında ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken Lincoln'ü maçtan sonra tebrik ettiği öğrenildi.

Maç sonunda Lincoln'ün yanına giden Bülent Kormaz'ın Brezilyalı yıldızla yaptığı görüşmede "Bu maçta çok iyi oynadın. Kalitene yakışır bir futbol ortaya koydun. Seni tebrik ediyor ve kalan 3 maçta da aynı futbolcunu göstermeni istiyorum " dediği belirtildi

Sarı kırmızılılarda dünkü maçta sol diz yan bağlarından sakatlanan Hakan Balta'nın tedavisine başlandığı durumunun hafta içinde kesinlik kazanacağı öğrenildi

Aslan'ın tek hedefi galibiyet

Aslan'ın tek hedefi galibiyet

Turkcell Süper Lig'de yarın Gençlerbirliği'ni ağırlamaya hazırlanan Galatasaray'da tek hedef galibiyet.

Şampiyonluk mücadelesinden uzakta kalan ve sezonun bitimine 3 hafta kala yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilmenin hesaplarını yapan sarı-kırmızılı takımda, önündeki Gençlerbirliği engelini de başarıyla geçmenin hesapları yapılıyor. Gençlerbirliği maçının ardından şampiyonluk mücadelesinin en iddialı ekipleri Beşiktaş ve Sivasspor karşılaşmalarıyla sezonu tamamlayacak olan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne katılabilme yolunda 1 puanlık farkla hemen arkasında bulunan Bursaspor'un baskısını oldukça yakından hissediyor.

Ligde aldığı başarılı sonuçlarla son 8 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Bursaspor'a geçilmesi halinde gelecek sezon Avrupa kupaları dışında kalma tehlikesi bulunan Galatasaray, puan kaybı yaşamak istemiyor. Gençlerbirliği maçı öncesi sarı-kırmızılı takımda Ümit Karan, Hasan Şaş, Murat Akça ve Alpaslan Erdem'in sakatlıklıkları bulunuyor.
Galatasaray, bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayıp, kampa girecek.
Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak ve hakem Koray Gençerler'in yöneteceği maç, Digitürk 202. kanaldaki Salon 2'den naklen yayınlanacak.
SARI KART CEZASI SINIRINDA 4 OYUNCU VAR
Ligde gelecek hafta ezeli rakiplerinden Beşiktaş'la derbi maçta karşılaşacak Galatasaray'da 4 oyuncu, Gençlerbirliği karşısına sarı kart cezası sınırında çıkacak. Sarı-kırmızılı oyunculardan Arda Turan, Casio Lincoln, Emre Aşık ve Shabani Nonda, Gençlerbirliği maçında kart görmeleri halinde, Beşiktaş derbisinde takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Önder yarıda bıraktı

Önder yarıda bıraktı

Fenerbahçe, Antalyaspor ile yarın deplasmanda oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını tamamladı.
Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde, Samandıra Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertli futbolcular 3 takım halinde ayak tenisi, top çalma çalışmaları yapıp minyatür kale maç oynadı.
Selçuk ve Can'ın katılmadığı antrenmanın son bölümünde sağ arka adale uyluk bölümünde kas zorlanması yaşayan Önder Turacı çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Kulüp doktoru Piyer Arzuman, Önder'in MR'ının çekileceğini açıkladı.
Bu arada teknik direktör Aragones, Antalya'ya götürülecek 18 kişilik kadroyu da açıkladı. Kadroda şu futbolcular bulunuyor: Volkan Demirel, Lugano, Roberto Carlos, Emre, Vederson, Kazım, Alex, Güiza, Josico, Ali, Semih, Deniz, Uğur, Maldonado, Yasin, Gökhan Gönül, Volkan Babacan ve Deivid.
YENİ SEZON İÇİN LİSANS VERİLDİ
Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Futbol Federasyonu tarafından sarı-lacivertli kulübe 2009-2010 sezonu için lisans verildiği bildirildi. Açıklamada, ''Her yeni futbol sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yenilenen kulüp lisans talebimiz, Federasyon tarafından uygun görüldü ve kulübümüze 2009-2010 futbol sezonu için lisans verildi'' denildi.

Sivas için kader anı

Sivas için kader anı

Son iki haftadaki mağlubiyetleriyle şampiyonluk yolunda ağır bir darbe alan ve zirveyi Beşiktaş'a bırakan Sivasspor, sezonun en kritik maçlarından birinde Hacettepe'ye konuk oluyor. Yiğidoların tek hedefi kazanıp Beşiktaş'ın kaybetmesini beklemek.


17 haftalak liderliğini geçen hafta bırakan Sivasspor, küme düşmesi kesinleşen Hacettepe karşısına mutlak galibiyet için çıkarken, sakat isimlerin düzelmesiyle moral kazandı. Özellikle Sylla'nın düzelmesi teknik direktör Bülent Uygun'u rahatlattı. Uygun'un geçen haftaki onbirinden Kamanan'ın yerine Murat Erdoğan'ı oynatması bekleniyor. Ev sahibi Hacettepe'de ise sezonu kapatan Sandro kadroda bulunmuyor.
HACETTEPE-SİVASSPOR
STAT: 19 Mayıs
HAKEM: Fırat Aydınus, Cemal Bingül, Kemal Yılmaz

HACETTEPE: Ercüment, Adnan, Tolga, Serkan, Orhan, Kadir, Kulusic, İbrahim Şahin, Murat Kalkan, Zoko, Patiyo
TEKNİK DİREKTÖR: Ergün Penbe

SİVASSPOR: Petkoviç, Sylla, Bilica, Sedat, Hayrettin, Musa, Sezer, İbrahim, Murat Erdoğan, Tum, Mehmet Yıldız

Koca Bebek Ronaldo

Bakmayın böyle olduğuna
Çok havalıdır kendisi... Üçgen vücudu, Tanrı'nın O'na verdiği müthiş futbol yeteneği ve bu yetenekle beraberinde gelen yüksek ego tanımlar Cristiano Ronaldo'yu. Geçen sene hem Premier Lig'de hem de Şampiyonlar Ligi'nde takımını adeta sırtlyan yıldız Portekizli'nin gerçek yüzünü görmek için devam edin...

Terim ve Semih'e ödül

Terim ve Semih'e ödül

Beykent Üniversitesi öğrencileri, 2008 yılının en başarılı spor adamı olarak Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'i, en başarılı sporcusu olarak da Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'ü seçti.


Beykent Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen ''İletişim Ödülleri''nin, 8 bin öğrencinin katılımıyla yapılan anket sonuçlarına göre, 2008 yılının en başarılı spor adamı Terim, en başarılı sporcusu da Semih oldu.

Üniversitenin Ayazağa Yerleşkesi'nde yapılan ödül töreninde, Terim'in ödülünü A Milli Takım Antrenörü Metin Tekin, Semih'in ödülünü ise Fenerbahçe Kulübü Kurumsal İletişim Sorumlusu Övgü Doğan aldı.

Anket sonuçlarına göre ''En Çok Okunan Spor Gazetesi'' Fanatik Gazatesi, ''En İyi Spor Programı'' ise TRT 1'de yayınlanan Stadyum programı seçildi.

Michael Platini İstanbul'da

Michael Platini İstanbul'da

UEFA Başkanı Michel Platini, Futbol Federasyonu'nun davetlisi olarak İstanbul'a geldi.
Platini'yi UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Futbol Federasyonu'nun milli takımlardan sorumlu üyesi Levent Kızıl karşıladı. Platini, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen yılın UEFA Kupası şampiyonu olan Rusya'nın Zenit Kulübü'nden kupayı alıp, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na, sergilenmesi için vereceklerini söyledi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki hazırlıkları yerinde göreceğini de ifade eden Platini, ''Fenerbahçe stadında kupayı vermek çok güzel. Finalin İstanbul'da olması çok önemli'' diye konuştu. Soru yanıtlamayan Platini, yarın basın toplantısı düzenleyeceğini ve orada daha ayrıntılı konuşacağını kaydetti.

PLATINI'NİN PROGRAMI
UEFA Başkanı Michel Platini, yarın, 20 Mayıs'ta UEFA Kupası finalinin oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı ziyaret edecek. Saat 11.00'deki ziyarette Futbol Federasyonu yöneticilerinin yanı sıra UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik de bulunacak. Platini, bu ziyaretin ardından UEFA Kupası'nın devir teslim törenine katılacak. Esma Sultan Yalısı'nda saat 14.00'te başlayacak törende, geçen yıl bu kupayı kazanan Zenit'in yetkilileri, kupayı Platini'ye teslim edecek. Platini de kupayı, final maçına kadar şehirde sergilenmek üzere İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a verecek.

Kupa teslim töreninin ardından UEFA Başkanı Michel Platini, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik ve Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, bir basın toplantısı düzenleyecekler. Esma Sultan Yalısı?nda saat 15.00'te başlayacak toplantıda Platini, Erzik ve Özgener, basın mensuplarının Avrupa ve dünya futbolundaki gelişmelerle ilgili sorularına yanıt verecek.

Hangi Lincoln?

Hangi Lincoln?

Galatasaray'ın efsane golcüsü Hakan Şükür, Fenerbahçe ile oynanacak zorlu derbi öncesi Lig TV'de yayınlanan 2'ye 1 programında Ömer Güvenç ve Bahri Havadır'ın sorularını yanıtladı. "Lincoln bu maçta oynamalı mı?" sorusuna ilginç bir yanıt veren Hakan Şükür, Arda hakkında da övgü dolu açıklamalarda bulundu.

CANLI NTV İZLE




















NTV KANALINI İZLE





Yayını Tam ekran İzlemek İçin Ekrana Çift Tıklayınız !!!











Hamburg - Köln maçını canlı izle








16.05.2009 Hamburg - Köln maçını canlı izle




16:30 Hamburg - Köln maçını canlı izle

Bundesliga ligi maçları dönüşümlü yayınları izle

Maçı tam ekran izlemek istiyorsanız yayına çift tıklayınız...

Yayınların devamı için lüften reklamlara tıklayınız . iyi seyirler...


NBA TV İZLE

















NBA TV İZLE







NBA Tv Kanalını kendi Sitesinden Yayın Yapmaktadır. Yayını izlemek için aşağıdaki linke tıklayın ve Açılacak Sayfada Haberleri Tek Tek izliyebilirsiniz.

bedava lig tv izleyelim

http://fenerbahce.org/pic_lib/2008-09-18_hakem446.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu, Turkcell Süper Ligi’nin 31. haftasında maçları yönetecek hakemleri açıkladı. Buna göre Fenerbahçemiz ile Denizlispor arasında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda 9 Mayıs Cumartesi günü oynanacak maçı Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa’nın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Mehmet Metin yapacak. İlker Meral ise, maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.


Benzer Yazılar

Liverpool - Aston Villa maçını canlı izle

Stat : Liverpool Stadı
Saat : 18:00
Yayın : Biz

Justin tv, lig tv, izle, bedava, justin.tv

25 nisan 2009 trabzonspor sivasspor maçının geniş özeti izle

25 nisan 2009 trabzonspor sivasspor maçının geniş özeti izle

Sivasspor şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor, şampiyonluğun bir diğer adayı olan trabzonsporu 3-0 gibi farklı bir skorla yenen Sivasspor 60ıncı puanı da hanesine yazdırıyor.

Beşiktaş Fenerbahçe 1-2 geniş maç özeti izle

Beşiktaş Fenerbahçe 1-2 geniş maç özeti izle

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
3. dakikada Deivid'in sağ çaprazdan sert şutunda, kaleci Rüştü meşin yuvarlağı tokatladı. Top ceza alanında sağda Semih'in önüne düşerken, İbrahim Üzülmez'in müdahalesi sonrası meşin yuvarlak bu futbolcunun eline çarptı ve tehlike sona erdi.
6. dakikada Delgado'nun arapasında Holosko topa yönelirken, kalesini terkeden kaleci Volkan, meşin yuvarlağı yatarak, ayaklarıyla taca attı.
7. dakikada Tello'nun pasında ceza alanında sağda topla buluşan İbrahim Üzülmez, altıpasa doğru düzgün bir orta yaptı. Savunmadan seken topu arka direkte yakalayan Ekrem'in şutunda, kaleci Volkan'ı geçen meşin yuvarlağı çizgiden Gökhan Gönül çıkardı.
10. dakikada Güiza'nın ceza alanı dışından uzak mesafeden sert şutunda, top direğin üstünden az farkla auta çıktı.
20. dakikada Selçuk'un yine uzak mesafeden şutunda, top kaleci Rüştü'de kaldı.
28. dakikada bu sefer Güiza sağ çaprazdan ceza alanı dışından sert vurdu, doksan tabir edilen yere yönelen topu kaleci Rüştü kornere çeldi.
30. dakikada Tello'nun sağ çaprazdan sert şutunda, kaleci Volkan'ın parmaklarına değen top kornere gitti.
Aynı dakika içinde Delgado'nun soldan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde topla buluşan Gökhan Zan'ın vuruşunda, Yasin altıpasta meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
32. dakikada Güiza, ceza alanı önünde bulunan Semih'e topu bıraktı. Semih'in alamadığı meşin yuvarlak Gökhan Zan'ı geçerken, Güiza, ceza alanına doğru yöneldi. Ceza alanı içinde kendi topunu yakalayan Güiza, kaleci Rüştü ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı aşırtma bir vuruşla filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
39. dakikada Güiza'nın sağdan ortasında, altıpasta topla buluşan Semih'in dönerek vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
40. dakikada Ekrem'in sağdan ortasında, ceza alanında kaleci Volkan'dan önce Bobo'nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
Mücadelenin ilk yarısını Fenerbahçe 1-0 önde tamamladı.

MAÇTAN NOTLAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile yaptıkları derbi maçta, cezalı ve sakat futbolcuların yoluğunda ilk 11 kurgusunda değişiklikler yaptı.
İspanyol çalıştırıcı, Önder'in sarı kart cezalısı olması nedeniyle savunmanın ortasında Yasin'in yanında Gökhan Gönül'e forma verdi.
Gökhan Gönül'ün sağbekteki yerinde Ali Bilgin'i görevlendiren İspanyol çalıştırıcı, Önder'in yerinde Yasin ile birlikte oynayabilecek futbolculardan Can'a güvenemediği için bu futbolcuyu yedekler arasında tuttu.

-ÇİFT FORVETLİ KADRO-

Aragones, Beşiktaş karşısında iki forvet oyuncusu Semih ve Güiza'yı da sahaya sürdü.
Cezalarını tamamlayan kaleci Volkan Demirel ve Semih takımdaki yerlerini alırlarken, sakatlığı geçen Emre de derbide ilk 11'e girdi. Kupa ve ligde olmak üzere sarı-lacivertli ekibin yaptığı son 2 maçta kadronun dışında kalan Uğur, yeniden 11'e döndü.
Sarı-lacivertlilerin kadrosunda, cezalılar Önder ve Lugano'nun yanısıra sakatlığı nedeniyle tedavileri süren Alex ve Abdülkadir yer almadı. Aragones, bu futbolcuların dışında Josico, Burak, Gürhan ve İlhan'ı da 18'in dışında tuttu.

AZİZ YILDIRIM, BJK İNÖNÜ STADI'NDA

-FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ'A KARŞI İLK KEZ ALEX'SİZ-

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex, sarı-lacivertli takıma transfer olduğu günden bu yana ilk kez bir Beşiktaş derbisinde takımını yanlız bıraktı.
Fenerbahçe'ye transfer olduğu 2004-2005 sezonundan itibaren lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa maçları olmak üzere hiçbir Beşiktaş maçını kaçırmayan Alex, sakatlığı nedeniyle bugünkü derbide yer alamadı.

-EMRE, FENERBAHÇE FORMASIYLA BEŞİKTAŞ'A KARŞI İLK KEZ OYNADI-

Fenerbahçe'nin bu sezon başında kadrosuna kattığı Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli formayla Beşiktaş'a karşı ilk kez mücadele etti.
Sarı-lacivertli takımın futbolcusu, siyah-beyazlı ekiple ligin 13. haftasında Kadıköy'de yapılan derbi maçta yedek kalmıştı.
Fenerbahçeli futbolcular sahaya, ''Eğitim için, Türkiye için Türk Eğitim Vakfı 42. Yıl'' yazılı pankartla çıktılar.

Real Madrid Barcelona 2-6 geniş maç özetini izle

Real Madrid Barcelona 2-6 geniş maç özetini izle

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) oynayan Türk futbolcuların takımlarından İbrahim Kaş'ın Getafe'si ile Ersen Martin'in Recreativo Huelva'sı, ligde kalma mücadelesi veriyor.

La Liga'nın 34. haftasında Getafe, deplasmanda Real Mallorca'ya 2-1 yenilirken, Recreativo Huelva da zorlu Osasuna deplasmanında Ersen'in de golüyle 2-1 galip gelmeyi başardı.

Teknik direktör değişikliği yaparak kötü gidişe ''dur'' demek isteyen Getafe, Real Mallorca deplasmanından da puan çıkaramadı. Yeni teknik direktör Michel ile uzun bir aradan sonra Getafe'de ilk 11'de sahaya çıkma şansı bulan İbrahim Kaş, maçın 10. dakikasında rakibine sert müdaheleden dolayı sarı kart gördü. Getafe, aldığı yenilgiyle 34 puanla 17. sırada, yani düşme hattının bir üstünde kaldı.

Recreativo Huelva ise uzun süre 1-0 yenik olduğu maçta son dakikalardaki gollerle 3 puanı almayı başardı. 78. dakikada Iago Bouzon'un yerine oyuna giren Ersen Martin, 81. dakikada takımına beraberliği getiren ve kendisinin de bu sezonki ilk golünü attı. Son golünü 90 5'te Morris'ten bulan ve puanını 33'e çıkaran Recreativo Huelva, 19. sırada olmasına karşın ligde kalmak için umutlandı. Recreativo, geçen sezon son haftadaki galibiyetiyle ligde kalmıştı.

Bu arada Li Liga'daki diğer Türk futbolcu Nihat Kahveci'nin takımı Villarreal CF, dünkü maçta Sevilla'ya 2-0 yenildi. İlk 11'de sahaya çıkan Nihat, futboluyla Villarreal'in en iyi futbolcusu olarak İspanyol basınından iyi not alsa da, tek eksiği gol olarak gösterildi. Villarreal CF, şu anda 55 puanla 5. sırada olup, gelecek sezon UEFA Kupası'na katılma hakkına sahip olurken, Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansı da bulunuyor.

Öte yandan La Liga'da haftanın en önemli maçında deplasmanda Real Madrid'i 6-2 yenen FC Barcelona, şampiyonluk yarışında farkı 7'ye çıkararak çok büyük bir avantaj elde etti. Madrid basınından Marca, ''Bitti'' başlığı altında ''Skandal gol yağmuru, kara bir dönemi kapatıyor'' ifadesini kullanarak, Real Madrid'in çok kötü bir sezon geçirdiğini ve son umudu olan şampiyonluğu da kaçırdığını yazdı. El Mundo Deportivo ve Sport gibi Katalan basını ise Real Madrid ile dalga geçerek, FC Barcelona'ya övgüler yağdırdı. ''Tarihi gol çağlayanı'', ''Lig bordo-mavi'', ''Madrid şampiyonu selamlıyor'', ''Barcelona en iyi maçını oynuyor'' ve ''Guardiola tarihe geçiyor'' ifadeleri kullanılırken, FC Barcelona'nın tarihte ilk kez Santiago Bernabeu Stadı'nda 6 gol atması ön plana çıkarıldı.

La Liga'nın bitimine 4 hafta kala oluşan puan durumu ve 34. haftanın maçlarının sonuçları şöyle:

Puan durumu:
FC Barcelona 85, Real Madrid 78, Sevilla 60, Valencia 56, Villarreal 55, Deportivo La Coruna 53, Atletico Madrid 52 (1 maçı eksik), Malaga 51, Real Mallorca 45, Almeria 43, Athletic Club Bilbao 41, Valladolid 41, Racing Santander 39, Espanyol 38, Real Betis Sevilla 37 (1 maçı eksik), Osasuna 36, Getafe 34, Sporting 34, Recreativo Huelva 33, Numancia 31.

Sonuçlar:
Real Madrid-FC Barcelona: 2-6, Villarreal-Sevilla: 0-2, Numancia-Malaga: 2-0, Real Mallorca-Getafa: 2-1, Osasuna-Recreativo Huelva: 1-2, Deportivo La Coruna-Valladolid:1-0, Racing Santander-Almeria: 0-2, Sporting-Athletic Club Bilbao: 1-1, Espanyol-Valencia: 3-0, Atletico Madrid-Real Betis Sevilla: (TSİ 22.00'de başladı).

BASKETBOL

27/12/2008 | Fenerbahçe Ülker - Mutlu Akü | 17:00 (CANLI) YAYINI İZLE!

Maçın yayını 17:00′de başlayacaktır!

27/12/2008 | Beşiktaş CT - G.Saray CC | 19:00 (CANLI) YAYINI İZLE!

Maç yayını 19:00′de başlayacaktır!

Yukarıdaki maçları izleyemeyenler buradaki linkten izleyebilirler.

fenerbahçe - mutlu akü maçını izle,beşiktaş cola turka - galatasaray cafe crown izle,justin tv izle,Bedava Lig Tv İzle,%100 lig tv izle, bedava lig tv, Canlı Maç, Canlı Yayın, Lig Tv, maç izle, sopcast,türkiye basketbol ligi izle,justin tv basketbol izle,basketbol seyret

Middlesbrough - Aston Villa maçını canlı izle

Middlesbrough ne kadar evinde puanlar toplasada benim takımım aston villa bu maçtanda puan çıkartmasını bilecektiR

Manchester Utd. - Arsenal maçını canlı izle

Manchester Utd. - Arsenal maçını canlı izle

Manchester Utd. takımının ne kadar güçlü bir takım ruhu olduğunu biliyoruz arsenali se genç kadrosu ile united'ı zorlasada en az puan almasını tahmin ediyorum bu maçtan.

MAÇ HABERLERİ

"Hem sevindim hem üzüldüm"

İspanya'nın Türkiye'yi 2-1 yendiği 2010 Dünya Kupası Eleme Grubu maçında 2. golün asistini yapan Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, gole kendi adına sevindiğini, Türkiye adına üzüldüğünü söyledi.

Güiza, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, maç sonrası karmaşık duygular yaşadığını kaydederek, ''Her şeye rağmen umarım İspanya'nın ardından Güney Afrika'ya gidecek ikinci takım Türkiye olur. İnanın bunu bütün kalbimle istiyorum'' dedi. İki maçta da futbol adına güzel mücadeleler olduğunu ifade eden İspanyol futbolcu, şöyle devam etti:
''Sonuçta formasını giydiğim İspanya iki maçı da kazandı. Bu ülkem ve benim adına sevindirici. Benim hakkında gerek Türk, gerekse İspanyol basınında çok fazla spekülasyon yapılmıştı. Çok zor bir dönemden geçiyordum. Böyle bir dönemde İspanya Milli Takımı'na çağrılmam benim için çok önemliydi. Türkiye maçlarında görev almayı da çok istiyordum. Del Bosque bana ikinci maçın son bölümlerinde forma şansı verdi. Bu şansı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. İkinci golün pasını benim vermiş olmam ve bu golle galip gelmemiz de çok önemliydi. Bu gole ülkem ve kendim adıma sevinsem de Türkiye adına üzüldüğümü söyleyebilirim. Bu gol Türkiye'nin gruptaki şansını biraz azalttı.''
''Maç sonrası karmaşık duygular yaşadığımı söyleyebilirim'' diyen Güiza, şu ifadeleri kullandı:
''Bir yanda İspanya'nın galibiyeti, bir yanda futbol oynadığım ülke Türkiye ve aynı takımda oynadığım arkadaşlarımın üzüntüsü vardı. Gerçekten zor bir durumdu. Ancak ben bu mağlubiyete rağmen Türkiye'nin, İspanya'nın ardından gruptaki en şanslı takım olduğunu düşünüyorum. Her şeye rağmen umarım İspanya'nın ardından Güney Afrika'ya gidecek ikinci takım Türkiye olur. Grupta kalan maçlarda, şu andaki tablonun değişeceğini düşünüyorum. Çünkü Türkiye, Dünya Kupası finallerinde olmayı hak eden bir takım.''
"EN İSPANYOL GÜNÜMÜ YAŞADIM''
2010 Dünya Kupası elemelerinde İspanya'nın Türkiye'yi 2-1 yendiği maçta son 10 dakika oynayan ve İspanya'nın ikinci golünün asistini veren Daniel Güiza, ''çok mutlu'' olduğunu söyledi.
Maçtan bir gün sonra Fenerbahçe'de antrenmana gittiğinde soyunma odasında takım arkadaşlarıyla şakalaştığını anlatan Güiza, ''Fenerbahçe'ye geldiğimden bu yana en İspanyol günümü yaşadım'' dedi.
İspanyol spor gazetesi Marca'da yayınlanan demecinde Güiza, şu ifadeleri kullandı:
''Daha önceden yaptığım katkılardan dolayı milli takımda olmaya layık olduğumu söylemiştim. Bunu yeniden gösterdim. Milli takıma dönmek için bana verilen az zamanı iyi kullanmak önemliydi. 2 dakika veya 5 dakika olsun fark etmez, ben oynamak için her zaman hazırım. Bu bir ödül ve buna layığım.''
''Galibiyeti çocuklar gibi kutladım'' diyen Güiza, ''Tam günüydü. Hemen hemen Dünya Kupası'ndayız. Bunu kutlamak gerekirdi'' diye ekledi.
Son dönemlerde basında yer alan özel hayatıyla ilgili haberlerin son bulmasını ümit ettiğini kaydeden İspanyol futbolcu, artık sadece futboluyla ilgili yazılmasını istedi.
Güiza, Türkiye maçında ''7'' numaralı formayla sahaya çıkmasıyla ilgili ise gülerek, ''Boştaydı, aldım. Villa'nın forması, ama benim üzerimde de fena durmadı!!!'' açıklamasında bulundu.
Bu arada, İspanyol basınında Türkiye maçıyla ilgili yorumlara bugün de yer verilirken, ''Yenik durumdayken galibiyeti arayarak dünyanın bir numaralı takımı olduğunu kanıtladı. Milli takımda teknik direktör olarak 9 maçtır galip gelen Del Bosque, rahat ve iyi bir insan olmanın yanı sıra mücadeleci, pratik ve etkili bir teknik adam olduğunu gösterdi'' denildi.

MAÇLAR,MAÇ SONUÇLARI

Adanalı son bölüm izle
Galatasaray hamburg maç özeti

Anasayfa da yayın akışımız önümüzdeki 7 gün için;



27/03/2009 | Karşıyaka - Giresunspor | 20:00 (CANLI)
28/03/2009 | Manisaspor - Kayseri Erciyesspor | 13:00 (CANLI)
28/03/2009 | Kepez - Galatasaray CC | 15:30 (CANLI)
28/03/2009 | Beşiktaş CT - Antalya BŞB | 17:45 (CANLI)
28/03/2009 | İspanya - Türkiye | 23:00 (CANLI)
29/03/2009 | Fenerbahçe Ülker - Darüşşafaka | 19:00 (CANLI)


Kanal 1 Şuan Yayın Yok
Kanal 2 Şuan Yayın Yok
Kanal 3 Şuan Yayın Yok
Kanal 4 Şuan Yayın Yok


Yayının açılması aktarım hızınıza göre değişir. Lütfen bekleyiniz.












Fenerbahçe1 : 0Denizlispor09.05.2009
Sivasspor1 : 2İstanbul BŞB09.05.2009
Ankaraspor1 : 4Beşiktaş09.05.2009
Galatasaray1 : 0Ankaragücü09.05.2009
Kocaelispor1 : 3Trabzonspor09.05.2009
Bursaspor3 : 0Konyaspor09.05.2009
Eskişehirspor2 : 0Antalyaspor09.05.2009
Gençlerbirliği3 : 1Hacettepe09.05.2009
Kayserispor3 : 0Gaziantepspor10.05.200



Hacettepe Sivasspor Canlı Maç İzle

Şok belediye maglubiyeti sonrası liderlikten düşen yiğido liğden düşen hacetepe karşısında mutlak üç puan için çıkıyor

SohbeT