LİG TV İZLE

KANAL 1 Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketKANAL 2 Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

27 Mayıs 2009 Çarşamba

Konya Şekerspor-Tarsus İdmanyurdu Canlı Yayın izle

Konya Şekerspor-Tarsus İdmanyurdu Karşılaşmasını saat 17:05 itibariyle Ankara Cebeci'den Naklen yayınlanacak.

Karşılaşma Sona Erdiği İçin Yayın Kaldırıldı.

Barcelona v Manchester United Champions League HD Live 27 Mayıs 2009 Çarşamba zaman: 21:24 Gönderen Arshavin Barcelona v Manchester United Sitemize

Mersin temsilcisi Tarsus İdman Yurdu , Konya Şekerspor ile oynadığı çeyrek final karşılaşmasını Ökkeş , Tayfun ve İshak'ın attığı goller ile 3-1 kazandı.Konya ekibinin tek golü penaltıdan geldi. Tarsus İdman Yurdu 31 Mayıs Pazar günü final'de , Dardanelspor-Denizli Bld. maçının galibi ile karşı karşıya gelecek..

Barcelona v Manchester United Champions League HD Live

Barcelona v Manchester United
Sitemize Destek olmak için En üstteki reklamlara tıklayınız.
Video Ekranında cıkan reklamı kapatmak için 5 saniye bekleyin ve cıkan " Close Ad" yazısına tıklayın

ŞAMPİYONLAR LİGİ

Beklenen gün: 15 Haziran

Fenerbahçe'de gözler 15 Haziran'a çevrildi !.. Genel Kurul'da tekrar başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım'ın "Teknik Direktör sorununu ve transferleri 15 Haziran'a kadar bitireceğiz" sözünün ardından, kimlerin gönderip, kimlerin getirileceği merakla beklenmeye başlandı.

Fenerbahçe yönetiminin bu doğrultuda Trabzonspor maçından hemen sonra Teknik Direktör Aragones ile masaya oturarak yolları ayıracağı, ardından da yeni hocayı belirleyeceği ifade edildi.

Ancak, yönetimin bu düşüncelerine rağmen Teknik Direktör Aragones'in yeni sezon hazırlıklarını planlamaya başladığı ve bunu futbolcularıyla paylaştığı öğrenildi.

Aragones'in Samandıra Tesisleri'nde futbolcuları ile yaptığı toplantılarda da önünmüzdeki sezonda göreve devam edeceğine ilişkin mesajlar verdiği belirtildi.

Sarı lacivertliler Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürürken Lugano, Önder, Vederson, Josico, Önder, Abdulkadir ve Can sakatlıkları nedeni ile çalışmada yer almazken Aragones'ten özel işleri nedeni ile izin alan Semih de katılmadı.

Kasık bölgesindeki ağrılar nedeni ile takımdan ayrı çalışan Lugano'nun durumunun yapılacak olan kontroller sonrası kesinlik kazanacağı belirtildi.

Bu arada sabah yapılan çalışmada Samandıra Tesisleri'nin küçük misafirleri vardı. Çeşitli okullardan gelen ögrenciler ile futbolcular arasında neşeli dakikalar yaşandı.

SohbeT