LİG TV İZLE

KANAL 1 Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketKANAL 2 Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

22 Mayıs 2009 Cuma

Barcelona'da olaylı kutlama

Barcelona'da olaylı kutlama

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında dün akşam deplasmanda Chelsea ile 1-1 berabere kalarak finale yükselen İspanya'nın Barcelona için yapılan sevinç kutlamaları olaylı geçti.
Barcelona'nın merkezindeki ünlü "La Rambla" sokağında toplanan binlerce Barcelonalı taraftar, takımlarının finale kalmasını kutlarken, çevreye zarar vermeye çalışan bir grup ile polis arasında olayların çıktığı ve bazı kişilerin gözaltına alındığı bildirildi. Bu arada, sabah saatlerinde Barcelona havaalanına gelen Barcelonalı futbolcuları da kalabalık bir taraftar grubu karşıladı.
Öte yandan, İspanyol gazeteleri bugünkü başlıklarında maçın 93. dakikasında attığı golle takımına beraberliği ve finali getiren Andres İniesta'yı "kahraman" ilan ederken, Chelsea'nin maçın Norveçli hakemi Tom Henning'e öfkesine de hak verdi.
AS gazetesi "İniesta, mucizeyi yaptı. Hakem İngilizlerin 3 penaltısını vermedi", Marca "İniesta mucizesi. Çok az takım bu tip bir şanslı vuruşa layık oldu", El Pais "İniesta'dan kutsal bir gol", El Mundo Deportivo "Selam Barça, Roma seni bekliyor!" ve Sport gazetesi de 1991'de Barcelona'nın Almanya'nın Kaiserslautern takımını elediği tarihi maça atıfta bulunarak "2. Kaiserslautern: Kahramansınız" ifadesini başlığına çıkardı. İspanyol basını, maçın hakeminin çok kötü bir yönetim gösterdiği fikrine katılırken, "Barcelona'nın belki dün Chelsea'ye karşı oynadığı futbolla değil, ama bu sezonki futboluyla Şampiyonlar Ligi finaline layık olduğu" vurgulandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SohbeT