LİG TV İZLE

KANAL 1 Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketKANAL 2 Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

16 Mayıs 2009 Cumartesi

Beşiktaş Fenerbahçe 1-2 geniş maç özeti izle

Beşiktaş Fenerbahçe 1-2 geniş maç özeti izle

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
3. dakikada Deivid'in sağ çaprazdan sert şutunda, kaleci Rüştü meşin yuvarlağı tokatladı. Top ceza alanında sağda Semih'in önüne düşerken, İbrahim Üzülmez'in müdahalesi sonrası meşin yuvarlak bu futbolcunun eline çarptı ve tehlike sona erdi.
6. dakikada Delgado'nun arapasında Holosko topa yönelirken, kalesini terkeden kaleci Volkan, meşin yuvarlağı yatarak, ayaklarıyla taca attı.
7. dakikada Tello'nun pasında ceza alanında sağda topla buluşan İbrahim Üzülmez, altıpasa doğru düzgün bir orta yaptı. Savunmadan seken topu arka direkte yakalayan Ekrem'in şutunda, kaleci Volkan'ı geçen meşin yuvarlağı çizgiden Gökhan Gönül çıkardı.
10. dakikada Güiza'nın ceza alanı dışından uzak mesafeden sert şutunda, top direğin üstünden az farkla auta çıktı.
20. dakikada Selçuk'un yine uzak mesafeden şutunda, top kaleci Rüştü'de kaldı.
28. dakikada bu sefer Güiza sağ çaprazdan ceza alanı dışından sert vurdu, doksan tabir edilen yere yönelen topu kaleci Rüştü kornere çeldi.
30. dakikada Tello'nun sağ çaprazdan sert şutunda, kaleci Volkan'ın parmaklarına değen top kornere gitti.
Aynı dakika içinde Delgado'nun soldan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde topla buluşan Gökhan Zan'ın vuruşunda, Yasin altıpasta meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
32. dakikada Güiza, ceza alanı önünde bulunan Semih'e topu bıraktı. Semih'in alamadığı meşin yuvarlak Gökhan Zan'ı geçerken, Güiza, ceza alanına doğru yöneldi. Ceza alanı içinde kendi topunu yakalayan Güiza, kaleci Rüştü ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı aşırtma bir vuruşla filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
39. dakikada Güiza'nın sağdan ortasında, altıpasta topla buluşan Semih'in dönerek vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
40. dakikada Ekrem'in sağdan ortasında, ceza alanında kaleci Volkan'dan önce Bobo'nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
Mücadelenin ilk yarısını Fenerbahçe 1-0 önde tamamladı.

MAÇTAN NOTLAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile yaptıkları derbi maçta, cezalı ve sakat futbolcuların yoluğunda ilk 11 kurgusunda değişiklikler yaptı.
İspanyol çalıştırıcı, Önder'in sarı kart cezalısı olması nedeniyle savunmanın ortasında Yasin'in yanında Gökhan Gönül'e forma verdi.
Gökhan Gönül'ün sağbekteki yerinde Ali Bilgin'i görevlendiren İspanyol çalıştırıcı, Önder'in yerinde Yasin ile birlikte oynayabilecek futbolculardan Can'a güvenemediği için bu futbolcuyu yedekler arasında tuttu.

-ÇİFT FORVETLİ KADRO-

Aragones, Beşiktaş karşısında iki forvet oyuncusu Semih ve Güiza'yı da sahaya sürdü.
Cezalarını tamamlayan kaleci Volkan Demirel ve Semih takımdaki yerlerini alırlarken, sakatlığı geçen Emre de derbide ilk 11'e girdi. Kupa ve ligde olmak üzere sarı-lacivertli ekibin yaptığı son 2 maçta kadronun dışında kalan Uğur, yeniden 11'e döndü.
Sarı-lacivertlilerin kadrosunda, cezalılar Önder ve Lugano'nun yanısıra sakatlığı nedeniyle tedavileri süren Alex ve Abdülkadir yer almadı. Aragones, bu futbolcuların dışında Josico, Burak, Gürhan ve İlhan'ı da 18'in dışında tuttu.

AZİZ YILDIRIM, BJK İNÖNÜ STADI'NDA

-FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ'A KARŞI İLK KEZ ALEX'SİZ-

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex, sarı-lacivertli takıma transfer olduğu günden bu yana ilk kez bir Beşiktaş derbisinde takımını yanlız bıraktı.
Fenerbahçe'ye transfer olduğu 2004-2005 sezonundan itibaren lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa maçları olmak üzere hiçbir Beşiktaş maçını kaçırmayan Alex, sakatlığı nedeniyle bugünkü derbide yer alamadı.

-EMRE, FENERBAHÇE FORMASIYLA BEŞİKTAŞ'A KARŞI İLK KEZ OYNADI-

Fenerbahçe'nin bu sezon başında kadrosuna kattığı Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli formayla Beşiktaş'a karşı ilk kez mücadele etti.
Sarı-lacivertli takımın futbolcusu, siyah-beyazlı ekiple ligin 13. haftasında Kadıköy'de yapılan derbi maçta yedek kalmıştı.
Fenerbahçeli futbolcular sahaya, ''Eğitim için, Türkiye için Türk Eğitim Vakfı 42. Yıl'' yazılı pankartla çıktılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SohbeT