LİG TV İZLE

KANAL 1 Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketKANAL 2 Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

16 Mayıs 2009 Cumartesi

Terim ve Semih'e ödül

Terim ve Semih'e ödül

Beykent Üniversitesi öğrencileri, 2008 yılının en başarılı spor adamı olarak Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'i, en başarılı sporcusu olarak da Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk'ü seçti.


Beykent Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen ''İletişim Ödülleri''nin, 8 bin öğrencinin katılımıyla yapılan anket sonuçlarına göre, 2008 yılının en başarılı spor adamı Terim, en başarılı sporcusu da Semih oldu.

Üniversitenin Ayazağa Yerleşkesi'nde yapılan ödül töreninde, Terim'in ödülünü A Milli Takım Antrenörü Metin Tekin, Semih'in ödülünü ise Fenerbahçe Kulübü Kurumsal İletişim Sorumlusu Övgü Doğan aldı.

Anket sonuçlarına göre ''En Çok Okunan Spor Gazetesi'' Fanatik Gazatesi, ''En İyi Spor Programı'' ise TRT 1'de yayınlanan Stadyum programı seçildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SohbeT