LİG TV İZLE

KANAL 1 Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketKANAL 2 Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

8 Mayıs 2009 Cuma

CANLI MAÇLAR İZLE

DOKUNMA YANARSIN!

Nefesinizi tutun, nefesinizi kesecek bir gündeyiz çünkü !.. Ligi tepeden tırnağa yakacak, her dakikası ayrı heyecana sahne olacak bir gündeyiz...

Şampiyonluk için 3 takımın çekiştiği, 6 takımın Avrupa kupalarına bilet kapmak için kapıştığı, tam 9 takımın ise can derdine düştüğü Turkcell Süper Lig'de 31. hafta maçlarının 8 tanesi bugün saat 19.00'da başlayacak. Ligde sadece ne aşağıyı ne de yukarıyı ilgilendirmeyen Kayserispor-Gaziantepspor maçı pazar akşamı oynanacak.

6 MAÇ AYNI ANDA YAYINDA!
9 maçtan 8'inin aynı anda oynanacağı 31. haftada Digiturk Lig TV tam 6 maçı canlı yayınlayacak. Ligin ilk 5 sırasındaki Sivasspor, Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maçlarının yanı sıra; Türkiye Futbol Federasyonu'nun talebi üzerine Gençlerbirliği-Hacettepe maçı da canlı yayınlanacak.

MAÇLAR BİTİNCE LİGTV.COM.TR!
Tam 5 maçı canlı anlatımla ziyaretçilerine sunacak olan Ligtv.com.tr, bitiş düdüğünün ardından video servisine başlayacak. Futbolseverlerin vazgeçilmez sitesi Ligtv.com.tr, bu müthiş günde de golleri, tartışmalı pozisyonları ve Maraton videolarını yayınlayacak. Büyük bir yoğunluğun yaşanacağı cumartesi gecesinde, ilk olarak canlı yayınlanan maçların golleri Ligtv.com.tr VideoLig'de olacak. Kalan iki zorlu mücadelenin yani Bursaspor-Konyaspor ve Eskişehirspor-Antalyaspor maçlarının golleri de görüntüler Lig TV Merkezine ulaştıktan ve yayına hazırlandıktan sonra Ligtv.com.tr VideoLig'de olacak. Bunun yanı sıra maçlardan tartışmalı pozisyonlar ile Şansal Büyüka-Erman Toroğlu ikilisinin Maraton'daki yorumları da Ligtv.com.tr'de VideoHaber olarak yayınlanacak.


SİVASSPOR-İBB
Ligde son 2 sezonun flaş takımı Sivasspor liderliğini sürdürme yolunda, kümede kalma savaşı veren İBB'yi ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta Gaziantepspor deplasmanından puansız dönen, ama takipçisi Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye yenilmesiyle koltuğunda kalan Yiğidolar zorlu bir 90 dakika yaşayacak. Ligde son 4 haftaya 60 puanla lider olarak giren Sivasspor ile 33 puanla 16. sırada bulunan İstanbul BŞB'nin mücadelesi, hem ligin zirvesi, hem de alt sıraları açısından büyük önem taşıyor.

Bu zorlu maçı Bülent Yıldırım yönetecek. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma, saat 19.00'da başlayacak ve LİG TV'den canlı yayınlanacak.

Sivaspor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor Süper Lig'de yarın 4. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında Süper Lig'de bugüne dek oynanan 3 maçı da Sivasspor kazanmıştı.

Geçen sezonki Galatasaray mağlubiyetinin ardından 368 günde ligde evinde yenilgi yüzü görmeyen Sivasspor bu sezon sahasında yaptığı 15 maçta 12 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. Kırmızı beyazlılar, topladığı 39 puanla iç saha puan durumuna göre ligin en başarılı takımı olarak göze çarpıyor.

ANKARASPOR-BEŞİKTAŞ
Ligin üst sıralarındaki takımları yenememesiyle dikkat çeken Beşiktaş ise geçen hafta sahasınad Fenerbahçe'ye yenilerek kaçırdığı liderliği bu hafta ele geçirmeye çalışacak. Siyah beyazlıların rakibi ise ligin ikinci yarısındaki büyük düşüşle dikkat çeken ancak tehlikeli bir takım olan Ankaraspor.

Beşiktaş'ın gözü sahada, kulağı ise Sivas'ta olacak. Siyah beyazlılar hem rakibini yenmeye çalışacak, hem de liderliğe yükselmek için Sivasspor'un puan kaybetmesini bekleyecek.

Yenikent ASAŞ Stadı'nda oynanacak ve Halis Özkahya'nın yöneteceği karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Mücadele Digiturk 78. kanaldan yayın yapan Spormax'ten canlı yayınlanacak. Tüm LİG TV aboneleri karşılaşmayı izleyebilecek.

Beşiktaş'ta sakatlığı yeni geçen Nobre forma giymeyecek. Mustafa Denizli'nin formsuz Delgado ve Gökhan Zan'ı da yedek soyundurması bekleniyor.

Ligde hiçbir beklentisi kalmayan Ankaraspor ise bu maçı kazanarak prestij kazanmak istiyor. Bu sezon Fenerbahçe'den 2 maçta 3 puan, Galatasaray'dan da 2 maçta 2 puan alan lacivert beyazlılar, ligin ilk yarısında da Beşiktaş'ı İnönü'de 3-1 yenmeyi başarmıştı.

KOCAELİSPOR-TRABZONSPOR
Öyle bir maç ki kazanamayan büyük bir yıkıntı yaşayacak. Çünkü bu maçta 3 puan alamamak, Kocaelispor için lige veda, Trabzonspor içinse şampiyonluğa veda anlamına geliyor.

Ligin ikinci yarısında yaşadığı düşüşle şampiyonluk yarışında geri kalan ve Ersun Yanal ile yollarını ayıran Trabzonspor, Ahmet Özen'in takımın başına geçmesiyle bir hava yakaladı. Sivasspor ve Beşiktaş'ın puansız kapadığı geçen hafta Kayserispor'u farklı yenen bordo mavililerin asıl hedefi Şampiyonlar Ligi vizesini almak, rakiplerinden fırsat bulunsa da şampiyon olmak. Bunun için de yapılması gereken tek şey 4 maçı da kazanmak. İsteksiz tavırlarıyla dikkat çeken Song'un kadroya alınmadığı maçta Trabzonspor'un sahaya Sylva, Ferhat, Tayfun, Egemen, Cale, Hüseyin, Serkan, Selçuk, Yattara, Gökhan ve Umut 11'i ile çıkması bekleniyor.

Ev sahibi Kocaalispor ise sezon başında yükseldiği Turkcell Süper Lig'e aynı yıl veda etmek üzere. Ateşli taraftarına rağmen bu sene çok çalkantı yaşayan ve devre arasında büyük bir kadro değişimi yaşayan Körfez ekibinin kümede kalması mucizelere bağlı. Öyle ki Kocaelispor kalan 4 maçını kazansa bile ligden düşebilir.

İzmit İsmetpaşa Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak bu zorlu mücadeleyi Deniz Çoban yönetecek. Karşılaşma Digiturk 203 nolu kanaldaki Salon 3'ten yayınlanacak ve bu maçı da diğer maçlarda olduğu gibi tüm LİG TV aboneleri izleyebilecek. Turksat uydu alıcısı kullananlar ise maçı ACTIONMAX'ten izleyecek.

GALATASARAY-ANKARAGÜCÜ
Bir yanda hayalkırıklıklarıyla yaşayan Galatasaray, diğer yanda düşme korkusundan kurtulmaya çalışan Ankaragücü...

Son şampiyon ünvanıyla ve büyük umutlarla başladığı sezonda önce Şampiyonlar Ligi'ne, ardından Fortis Türkiye Kupası'na, sonra UEFA Kupası'na, son olarak da şampiyonluk yarışına veda eden Galatasaray'ın tek bir hedefi var: UEFA Kupası biletini kaptırmamak ve gerçekleşmesi mucizelere bağlı olan Şampiyonlar Ligi biletinin hayalini kurmak.

Skibbe'nin gönderildiği, 1.5 yıllık imzayla gelen Bülent Korkmaz'ın ise sezon sonu gönderilmesine kesin gözüyle bakıldığı sarı kırmızılılarda, taraftarın tepkisini çeken Ümit Karan ve Hasan Şaş kadroya alınmadı.

Fenerbahçe derbisinde yaşananlardan ötürü sahası kapatılan Galatasaray, Ankaragücü ile Kayseri Kadir Has Stadı'nda karşılaşacak. Suat Arslanboğa'nın yöneteceği karşılaşma Digiturk 202 nolu kanaldan yayın yapan Salon 2'den yayınlanacak. Turksat uydu alıcısı kullananlar ise maçı DIGI'den izleyecek.

FENERBAHÇE-DENİZLİSPOR
Galatabaray gibi sezonun büyük hayalkırıklığı yaratan bir başka takımı olan Fenerbahçe ise ligden çok önümüzdeki hafta oynanacak Fortis Türkiye Kupası finalini düşünüyor. Ancak, kupayı Beşiktaş'ın kazanması, ardından da Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne kalamaması ihtimali nedeniyle sarı lacivertliler ligde ilk 5 sırayı da kaptırmamak istiyor. Çünkü bu ihtimalde Bursaspor 5. olup Fenerbahçe UEFA Kupası barajından da çıkarsa Avrupa'ya gidilemeyecek.

Rakip Denizlispor ise can derdinde. 35 puanla 14. sırada yer alan Horozlar, 33 puanlı iki takipçisinin tehdidi altında. Bundan dolayı yeşil siyahlılar 3 sene önce şampiyonluktan ettiği rakibini yenmeye çalışacak.

Tolga Özkalfa'nın yöneteceği mücadele, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak. LİG TV üyeleri bu maçı Digiturk 201 nolu kanaldan yayın yapan Salon 1'de izleyebilecek. Turksat uydu alıcısı kullananlar ise maçı İZTV'den izleyecek.

BURSASPOR-KONYASPOR
Ertuğrul Sağlam ile büyük çıkış yakalayan ve UEFA Kupası'na katılmak için büyük bir mücadele veren Bursaspor, düşme hattının yakınlarında gezen Konyaspor'u ağırlıyor. Timsahlar bu maçtan 3 puan alıp, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekleyecek. Konuk ekip ise tıpkı rakibi gibi kazanmak zorunda ama onların derdi canını kurtarmak. Bursa Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek.

GENÇLERBİRLİĞİ-HACETTEPE
Ligde haftanın en çok dikkat çekecek maçlarından biri de kardeş kulüpler Gençlerbirliği ile Hacettepe arasında. Artık lige veda maçları oynayan Hacettepe ile düşme korkusu yaşayan Gençlerbirliği arasındaki mücedele, dedikoduların önüne geçmek isteyen TFF'nin talebiyle naklen yayın programına alındı. Selçuk Dereli'nin yöneteceği karşılaşma Digiturk 204 nolu kanaldan ve Turksat üzerinden üye olanlar içinse JOJO'dan yayınlanacak.

ESKİŞEHİRSPOR-ANTALYASPOR
İşte haftanın nefesleri kesecek maçlarından biri daha. 35 puanla 11. sırada yer alan Antalyaspor, 33 puanla 15. sırada bulunan Antalyaspor'u ağırlıyor. Yunus Yıldırım'ın yöneteceği karşılaşma Eskişehir Atarük Stadı'nda oynanacak.
AtesTopu001

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SohbeT