LİG TV İZLE

KANAL 1 Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketKANAL 2 Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

8 Mayıs 2009 Cuma

Beckham'ın aklı Milan'da

Beckham'ın aklı Milan'da

İngiltere Milli Takımı eski kaptanı David Beckham, mümkün olduğu kadar çabuk Milan'a dönmek istiyor.
ABD Birinci Ligi takımlarından Los Angeles Galaxy ile olan sözleşmesi halen devam eden ve şu an Milan'da kiralık olarak forma giyen İngiliz futbolcu, Kasım ayında sezonun bitmesiyle birlikte bir an önce Milan'a dönmek istediğini söyledi.

İtalya'da Haziran ayı itibariyle sezonun kapanmasının ardından Los Angeles'a dönmesi gereken Beckham'ın, Avrupa'da Ocak ayı transfer döneminde tekrar Milan'a gelmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili Corriere dello Sport gazetesine yaptığı açıklamada, çabuk olmasa bile mutlaka İtalya'ya dönmek istediğini belirten tecrübeli oyuncu, ''Yeter ki sonunda buraya döneyim. Los Angeles Galaxy ile yaptığım sözleşmeye saygım var. Onları zor durumda bırakmak istemiyorum'' dedi.

1999'da Manchester United ile Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Beckham, gelecek yıl AC Milan ile yeni bir Şampiyonlar Ligi kupası için mücadele edecek.

Beckham, açıklamasında ayrıca Şampiyonlar Ligi'nin, bir kulübün prestiji için en önemli arena olduğunu vurguladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SohbeT