LİG TV İZLE

KANAL 1 Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketKANAL 2 Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

7 Temmuz 2009 Salı

Bir Amerikan Rüyası

35 maçtır yenilmeyen İspanya'nın bileğini süpriz bir takım büktü. ABD, ava giden Boğalar'ı avlayarak finale yükseldi.2010 Dünya Kupası'nın son provası olan Konfederasyon Kupası'nda büyük bir süpriz yaşandı. Yarı finale son anda çıkmayı başaran Amerika Birleşik Devletleri, 35 maçtır yenilgi yüzü görmemiş İspanya'yı 2-0 mağlup etmeyi başardı. ABD böylece adını finale yazdırdı.

Amerika'yı bu süpriz galibiyete taşıyan golleri 27. dakikada Altidore ve 72. dakikada Dempsey attı. ABD'de 86. dakikada Bradley kırmızı kart gördü.

ABD'nin finaldeki rakibi Brezilya-Güney Afrika maçının sonucunda belli olacak.

Bu arada ABD böylece, FIFA'nın düzenlediği resmi bir organizasyonda erkeklerde ilk kez finale çıkma başarısını gösterdi.

2006 yılı kasım ayındaki Romanya maçından bu yana yenilgi yüzü görmeyen ve 35 maçtır yenilmezliğini sürdüren, son 15 maçında da beraberlik dahi almayan İspanya, böylece yenilmezlik serisini 36 maça çıkarıp Brezilya'nın bu alanda dünya futbol tarihine geçen rekorunu da kıramamış oldu.

Kupanın diğer yarı final maçı, başkent Johannesburg'daki Ellis Park Stadı'nda TSİ 21.30'da evsahibi Güney Afrika Cumhuriyeti ile Brezilya arasında yapılacak ve ABD'nin finaldeki rakibi belli olacak.

Kupada mücadele, 28 Haziran Pazar günü Rustenburg ve Johannesburg'daki üçüncülük ve final maçlarıyla sona erecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SohbeT