LİG TV İZLE

KANAL 1 Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketKANAL 2 Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

11 Mayıs 2009 Pazartesi

Kupa çadırı !..

İzmir Atatürk Stadı'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak Fortis Türkiye Kupası finali öncesinde kentte ''Fortis Türkiye Kupası Çadırı'' kuruldu.
Gündoğdu Meydanı'nda kurulan ve çarşamba gününe kadar açık kalacak çadırda, final maçında sahibini bulacak Türkiye Kupası yer alıyor. Çadırda masa futbolu, şut çekme ve bilgi yarışması gibi etkinlikler düzenleniyor. Uzaktan kumandalı araçlarla futbol oyununda en yüksek dereceyi elde eden ziyaretçiler çeşitli hediyeler kazanıyor. Bu arada 13 Mayıs Çarşamba günü yapılacak maçın biletlerine spor severler yoğun ilgi gösteriyor. Biletix'in satış noktalarında kuyruklar oluşuyor. Fenerbahçeli taraftarlara ayrılan tribünlerin biletlerinin tükendiği, Beşiktaşlılar için tahsis edilen tribünlerin biletlerine yoğun ilgi olduğu kaydedildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

SohbeT